Topprestaties bereik je samen met je coach!

In de sportwereld is het al lang bekend: wie topprestaties levert heeft een coach nodig. Lidwina is marketing expert en wordt vaak ingehuurd als business coach. Zij heeft haar eigen marketingbureau op de bovenverdieping van Theater de Leeuw, gespecialiseerd in mond-tot-mondreclame.

Betrouwbaar en positief voor het beste resultaat.
— Jan van der Knaap - Candela Fotografie

Het geheim van mond-tot-mondreclame
Uit onderzoek blijkt dat mond-tot-mondreclame de sterkste vorm van marketing is. Voor het leeuwendeel van de ondernemers is het de grootste klantenbron. En daarnaast wel liefst tien keer effectiever dan gewone reclame.
Maar hoe werkt mond-tot-mondreclame? En hoe kun je dit inzetten voor jouw bedrijf? Lidwina laat je zien wat de tien succesfactoren zijn!

Een traject voor duurzaam zakelijk succes
Om ondernemers te helpen met duurzaam zakelijk succes, hebben we een speciaal mond-tot-mondreclame coachingstraject ontwikkeld. In elk gesprek deelt Lidwina belangrijke kennis met je. Vervolgens gaan we dit toepassen op jouw bedrijf. Je krijgt een opdracht mee naar huis, die je helpt om mond-tot-mondreclame op te bouwen. Dit geeft volop nieuwe inzichten hoe je lange termijn succes bereikt met jouw bedrijf!

Vandaag weer een fijn gesprek ondernemen gehad over strategische marketing met Lidwina. Echt een aanrader voor lange termijn ondernemen!
— Rob van Veenendaal - Het Geluk van 50 Plus
Presentatie, Lidwina.jpg

Gun jezelf een goede marketingcoach
Het is fijn om je eigen marketingcoach te hebben waarmee je kunt sparren. Je maakt de juiste strategische keuzes voor je bedrijf en het is een mooie stok achter de deur om vooruit te komen. Ook hoef je geen geld te verspillen aan marketingmiddelen die niet werken voor jou. Samen met jouw coach houd je de resultaten in de gaten.
Het traject bestaat uit gesprekken die ongeveer maandelijks plaatsvinden en op maat te boeken zijn. Elk consult duurt 90 minuten en kost 100 euro. Dat is voor de meeste ondernemers goed betaalbaar.

Marketingcoach, Wat levert het op?.png
Lidwina’s 10 stappenplan maakt het verschil in jouw onderneming. Een opzet waardoor jij de juiste focus krijgt en enthousiaster wordt over ondernemen. Absolute aanrader, deze dame met haar briljante ideeën!
— Sabine de Bruijn - Menselijk Zakendoen

Word of Mouth Association
Wij voelen ons verbonden met de WOMMA, een internationale organisatie voor mond-tot-mondreclame marketeers. In dit filmpje leggen zij uit hoe 'word of mouth marketing' van jouw onderneming een spraakmakend merk maakt.

Het was me een genoegen zaken te doen met Lidwina Brusche. Haar passie en energie zijn aanstekelijk en inspirerend. Ze is een creatieve vrouw met een enorme rijkdom om uit te delen en te versterken. Haar strategische marketingadviezen voor mijn bedrijf zijn waardevol geweest om succesvol verder te kunnen groeien.
— Jeanine Houben - Branding the True You
Selectie, Linda.jpg

Lidwina Brusche 
(Msc Marketing & Communicatie)

Enthousiast, intelligent, creatief en een echte vakvrouw: dat is Lidwina! Ze wordt vaak ingehuurd vanwege haar strategisch talent. Ze heeft visie en ambitie en streeft altijd naar het beste resultaat voor haar klanten. 
Ze is een meester verhalenverteller en weet deze eigenschap handig in te zetten voor ondernemers.
Ze heeft een passie voor video, tekstschrijven, nieuwe media en creatieve ideeën.
Ze houdt van mensen en kan anderen motiveren en inspireren. 


Voor bedrijven die meer aan mond-tot-mondreclame willen doen is het zeker interessant om in gesprek te gaan met Lidwina. Ik heb van Lidwina leuke tips gekregen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
— Bia de Bie - Zevenbergen Kantoor Efficienty